Roy Stolze RacingWelcome to our sponsors

Going for the max!!!

Our sponsors

Greve Banden

Greve Banden is een full-service bandenbedrijf in het Westland. U vindt de gloednieuwe locatie in De Lier (Westland, Zuid-Holland). Door de jarenlange ervaring beschikken zij over alle know how in elke tak van de bandenbranche.

Doqs Deur

Doqs Deur is een bedrijf met ruime ervaring in het plaatsen en onderhouden van garage- en industriedeuren. Zij werken uitsluitend met kwalitatief goede producten en leveren een perfecte service.

Sunproof

Sunproof Glasfolie en Beletteringen is gespecialiseerd in het aanbrengen van glasfolie en belettering in bedrijfspanden, woningen en op bedrijfswagens.

Maesstad

Maesstad is onafhankelijk makelaar in assurantiën en gevestigd te Rotterdam.
Door deze onafhankelijkheid kunnen zij zich vrij in de verzekeringsmarkt opstellen als een partner welke er is om uw belangen te verdedigen en te waarborgen als ware het de belangen van Maesstad.

Kiri Design & Onderhoud

Kiri Design & Onderhoud is een dynamisch designbureau dat zich richt op bedrijven die altijd al een eigen website of eigen huisstijl zouden willen hebben, maar tegen enorme hoge kosten aanlopen. Zij levert een professionele kwaliteit tegen een amateurprijs.

Stolze Transport

Stolze Transport Westland is dé dynamische transporteur die gespecialiseerd is in het transport met kraan of kooi-aap: zowel regionaal als internationaal, van pallet tot buitenmaats vervoer. Met een modern en veelzijdig wagenpark en een enthousiast team zijn wij uw partner in verzorgd transport. Uw service en kwaliteit brengen wij graag tot bij uw opdrachtgever of project.

ook sponsor worden?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!